Cu Hristos în Africa

Anunțuri / comunicate Februarie 14, 2020

De mai multă vreme, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu binecuvântarea Părintelui Mitropolit Teofan și a Mitropolitului Inochentie de Rwanda și Burundi, Parohia Talpalari contribuie la ajutorarea copiilor și a credincioșilor săraci din această zonă a Africii.

A devenit deja o tradiție ca parohia noastră să doneze pentru mesele de Paști și de Crăciun ale copiilor din această mitropolie africană – acum aflându-ne la cea de-a cincea colectă organizată. La precedenta tabără de iarnă s-a adunat peste 800 de euro, iar la cea de Sfintele Paști de anul acesta peste 1.000 de euro. Sute de copii au beneficiat astfel, de-a lungul timpului, nu doar de mâncare, cazare sau rechizite, ci și de cateheză și de slujbe.

Pentru următoarea acțiune sunt necesari aproximativ 1.000 de euro. La fel ca la acțiunile precedente, delegat din partea parohiei este Victor Sterpu (îl vedeți cel mai adesea în calitate de paracliser). Dânsul se deplasează pe banii proprii în Africa, și pentru a face misiune, și pentru a se asigura că fiecare bănuț este folosit acolo în scopul pentru care a fost donat.

Puteți lăsa ajutor dumnevoastră la pangar sau face un virament în conturile de mai jos, deschise la Banca Transilvania pe numele Victor Emanuel Sterpu (0754 907 036):

  1. RO96BTRL03401201D04976XX (lei)
  2. RO71BTRL03404201D04976XX (euro)

Dumnezeu să vă răsplătească jertfa!

Articol publicat în nr. 7, anul 5 al revistei parohiale Vino și vezi

Citește alte articole despre: Africa, ajutor, donatie, tabere, copii, tabere pentru copiii din Africa